Onpa sitten pitänyt vähän taukoa ton kirjottelun kanssa. Tai, no oikeestaan ei ole ollu juurikaan tapahtumia kerrottavaksi.. :) Harrasteet on olleet kesätauolla ja muutenkin aika on mennyt melko nassakasti hikoilun ja läähättämisen merkeissä.

Leevin kanssa ollaan käyty nyt pari kertaa metsäjäljellä, mikä on ollut molemmille uutta ja ihmeellistä ja mukavaa. Lemmy on kyllä selkeästi ollut ihan juonessa mukana, vauhti meinaa vaan olla emännän atleettisen vartalon ja epätasaisen maaston huomioiden aika huima.. :D Nyt on kurssia jäljellä vielä pari kertaa, joista seuraavalla päästään tutustumaan oikeaan "kaatoon", eli pakastekaniin, jota ei saisi pelätä tai syödä! Olisi kiva saada jonkunlainen jälkiporukka kasaan, jotta voisi harrastaa jatkossakin, sillä puuha on kovin molempien mieleen.

Tänään alkoivat agilityn ryhmätreenit kesätauon jälkeen, tosin me oltiin innokkaana jo viimeviikolla hallilla ihmettelemässä, että miksei muita ole tulossa.. :) Luetun ymmärtäminen saattaa siis toisinaan olla vaikea laji sekin! Leevi oli tänään aika reipas, välistä irtosi kunnon kaahotuspätkiäkin, mutta väsyy kuitenkin melko nopeasti. Tehtiin rata pari kertaa läpi, ja sitten loppui pojasta puhti. Tyyppi on alkanut koheltamaan hyppyjen kanssa, hömpsöttelee melkolailla läpi rimoista.. Ja on myös keksinyt uuden jäynän jättäytymällä ohjaajan selän taa hidastamalla radikaalisti vauhtia, vaikka kuinka tarkasti saattelee hypylle asti. Sitten kiekkaa nopeasti hypyn väärälle puolelle ja lällättelee sieltä, argh!

Saisivat pysyä ilmat nyt vähän viileämpinä, jotta rutuillakin olisi taas kunnolla virtaa puuhastella. Ja vielä pari pitkää viikkoa töitä ja sitten alkaa kauan odotettu kesäloma!! :)