Huhhuh hellettä! On se vaan muksaa kun arska porottaa, eikä tarvi palella! :D Vuoron perään pitkin pihaa ja lattioita köllii kaksi ylilötköä ruttukuonoa, jotka myös mielellään käyvät pulahtelemassa kotilammessa pitkin päivää.. :)

Eilen iltasella oli taasen agitreenit, jotka alkoivat heti käärmeentappotalkoilla! Pieni kyy oli kytiksellä hallin pihalla, jossa on muutenkin yleinen käärmeongelma. Joten siis olosuhteiden pakosta keskellä pihaa luikerteleva mato päästettiin päiviltä yhteistuumin, ennenkuin siitä olisi pahempaa vaaraa kenellekkään.

Ja tosiaan lämmintä riitti, mikä näkyi myös koirissakin. Oli kohtalaisen vetelää porukkaa! Rata oli mukava, tosin se olisi ollut kivempi suorittaa vähän viileämmällä ilmalla. Esteitä oli 15 ja paljon putkia! Ja mä muistin taas radan melko hyvin, paria työtapaturman alkua lukuunottamatta... :)

Tänä aamuna käytiin Lemmyn kanssa kokeilemassa ekaa kertaa metsäjälkeä. Oli tosi kivaa, Leevi pääsi tosi nopeesti jyvälle, että mikä on jutun juoni! Tärkeänä sitten siellä hompsotti nenä maassa (nenä oli lopuksi ihan keltainen siitepölystä! :D ), ja nassutti nakkeja palkaksi, kun mä kompastelin liinan jatkeena ja keräilin keppejä taskuun. Mejää olisi ehdottomasti mukavaa alkaa touhuilemaan ahkeramminkin, samoin myös peltojälki viime syksyltä jäi kaihertamaan. Olikin tuossa puhetta meidän ohjaajan Tanjan kanssa, että voisi jonkunmoisen treenin pitää kesäkuussa, mikäli löytyisi muitakin halukkaita. Seuraavalla kerralla voisi vaan osata varautua offipurkilla ja kumisaappailla..