Kesäloman ensimmäinen viikko korkattu, loppuja saakin sitten varttua elokuun puoleen väliin. Säätilatkin ovat olleet suotuisammat bikinien sijasta pitkille kalsareille, luonnollisesti! :) Noh, ainakin tapetit on saatu seinään ja eteinen viimeistä kerrosta vaille maalattua. Ja vaihtelun välttämiseksi huomena voikin sitten taas heittää kiepin Kalliolan eläinklinikalle, kiitos Doren.

Perjantaina käytiin Sannan kanssa kuuntelemassa Tea Kalton luentoa koiran luonnonmukaisesta ruokinnasta Renkomäen hallilla. Todella mielenkiintoinen paketti ja paljon kaikkea uutta (tieto lisää taas kerran tuskaa..), mistä varmasti olisi apua ruttujen lukemattomiin iho- yms. oireisiin, edellyttäen että osaisi suunnitella niille oikean ruokavalion. Eli barf- hommista hyvin pitkälti kysymys. No, joka tapauksessa jäämme sulattelemaan kuulemaamme ja hankkimaan lisäinfoa. Mutta ehdottoman fiksulta kuulostava vaihtoehto ainakin näin allergiatapauksille.

Ja sitten pieni karvainen ystävämme Doris, joka on nyt päättänyt heittäytyä kunnon murheenkryyniksi. Juurikin kun jalkavaivat alkavat helpottaa, niin rupeaakin sitten kaikki muu mättämään... Paastotaan nyt sitten kolmatta päivää (siis ihan oma-aloitteisesti), syödään heinää, raivotaan veikalle ja juodaan litratolkulla vettä. Huomiseksi onkin siis taas varattu lääkäriaika verikokeita varten, josko saataisiin osviittaa siitä mikä mättää, vai mättääkö sittenkään mikään. Olo alkaa tuntua jo pikkuhiljaa ylihysteeriseltä, mutta silti jossain pään sisällä joku inttää, ettei toi kyllä ihan tyypin normaaliakaan käytöstä ole.. Noh, ehkä olemme tämän asian tiimoilta viisaampia sitten lähiaikoina.

Olin tänään myös talkoilemassa P-HAU:n kisoissa lähettityttönä. Oli kisojen täydeltä hyviä koirakkoja ja vielä tarpeeksi rohkeita kisaamaankin, vaikkei aina ihan nappiin mennytkään. Musta ei kyllä varmasti olisi kisaamaan, edellyttäen siis, että me joskus Lemmyn kanssa noin hyviä oltaisiinkaan.. :) Tai, no katotaan sitä sitten vuonna seitkytviis... :)