Onpa tapahtunut nyt taas kaikkea ja paljon jääny välistäkin.. Ollaan jo kahdet agitreenit jouduttu skippaamaan, ekat heppojen laitsalle rahtaamisen takia ja seuraavat mun iltavuoron takia. Ensviikolla ei sitten treenejä olekkaan ja sitä seuraavat taitaakin olla meidän viimeiset tälle "keväälle", kun korvaaviin tuskin päästään mun laivareissun takia.. Kuulostipa taas kivan sekavalta! :)

Reilu viikko sitten Kalton Tea (ravintoterapeutti, homeopaatti, jne) kävi morjestamassa ruttiksia ja suunnittelemassa vähän ruokalistaa uusiksi jos sillä saataisiin helpotusta vaivoihin. Eli nyt meillä on opeteltu syömään broilerinsiipiä, naudanmahaa (tuottaa isäntäväelle suurempaa tuskaa..), kananmunia.... Hyvinpä näyttää tyypeille maistuvan, varsinkin broilerinsiivet on herkkua! Nyt odotamme jännityksellä, että alkaako hiivakierre helpottamaan uuden ruokavalion myötä. Oli kyllä kaikin puolen todella avartava palaveri ja suosittelen lämpimästi!

Torstaiaamuna oli myös Doriksen toinen fysioterapiakäynti. Paikat olivat vähän jumissa edellisestä kerrasta, mikä johtunee vaivanneen olkanivelen säästämisestä. Kovin oli Nötterö taas tyytyväisen oloinen, varsinkin laserhoito näyttää olevan neidin mieleen. Syyskuun alkupäivinä mennään taas uudestaan ja yritetään vaan jumppailla ahkerasti ennen sitä.

Ilmoittauduttiin Leevin kanssa Korkeavireen jälkikurssille, joka alkaa heinäkuussa mikäli koirakoita intoutuu tarpeeksi mukaan. Olisi kyllä todella mielenkiintoinen setti, 4 kertaa kahden tunnin rypistys pelto- ja metsäjäljen perusteita. Nyt vaan sormet ristiin, että toteutuu! Tekisi meille tosi hyvää päästä taas vähän tekemisen makuun kesälläkin.