Näin se alkaa olla tämä lomaviikko paketissa ja paluu arkeen odottaa maanantaina. Ilmat ovat kyllä olleet odotettua (pelättyä!) paljon paremmat. Remppahommatkin on saatu miltei päätökseen makuuhuoneen lattiaa vaille ja täytyy kyllä ihan kehaista, että kyllä tuli varsinkin ulkoeteisestä hieno! :)

Doriksen omituisuus paljastui ihan vaan valeraskaudeksi, ja mieltä tasoittamaan saatiin hormonitippoja. Enpä osannut valeraskautta tunnistaa, kun ei ole ennen sattunut kohdalle ja lähinnä mielikuvakin on ollut leluja hyysäävä ja maitoa tiputtava narttu.. Pesää ei meillä varsinaisesti rakennettu, mutta häkkiin varastoitiin vaan syötävää ja sitten hyökittiin Leevin ja kissan päälle, jos sattuivat tarpeeksi lähelle ruokatarvikkeita. Nyt tilanne alkaa olla lääkkeen myötä jo parempi, ruoka alkaa maistua vähäsen, eikä veikka ja kissakaan ole enää joutunut kärsimään neidin hilmanpäivistä.. :) Syksyllä taitaakin sitten olla aika laittaa "vehkeet vintille", ja ehkäistä lisäongelmia.

Leevin kanssa käytiin eilen läähättämässä agilitytreeneissä. Oli melkoisen lämmin molemmilla.. Mutta kokonaisuudessaan treenit oli hyvät! Olen tosi tyytyväinen Lemmyn suoritukseen, vaikkakin meno oli vähän hitaampaa kuumuuden takia. Mutta jopa rengas, joka oli radalla meille uusi tuttavuus, sujui ihan ongelmitta. Ja mä en unohtanut rataa kertaakaan! Tosin sillä, että tehtiin sitä pätkissä, saattoi olla vaikutusta. Eli kaikenkaikkiaan radalla oli 14 estettä. Ja lisätään onnistumisten listaan vielä kaksi ongelmitta sujunutta jaakotusta.. :) Sylikäännös tuotti Leeville pieniä vaikeuksia, mutta kun muistia vähän tsemppaa, niin saattaa olla, ettei olla sitä montaakaan kertaa tehty kuin kokeilumielessä. Ratapiirroksia mä en tähän nyt osaa laatia ja radan selostus kuulostaisi sekin varmasti enemmän kuin sekavalta, joten tyydyn nyt sitten vaan hehkuttamaan onnistumisia..! :D Lopuksi mietittiin/ kokeiltiin Virven avustuksella A:ta ja vauvapuomia kosketusalustalla. Mulla on itelläni jotenkin hyvin pahasti hakusessa nämä Leevin kanssa tehtävät kontaktit ja toteutustapa jotenkin ontuu, joten hyödynsin heti Virven apuja ja mielipidettä tässä asiassa. Kosketusalustaa nenäkosketuksella pitäisi vähän treenata ja samoin myös naksuun pitäisi vähän tutustua lähemmin.. Noh, tätä asiaa jään sulattelemaan vielä pienessä mielessäni..

Maanantaina olisikin sitten vuorossa boksutottis pitkästä aikaa, perjantaina agility ja lauantaina olisi mahdollisuus päästä kokeilemaan metsäjälkeä, jota ainakin minä odotan innolla ja tanssin jonkuntyylistä sateenkarkotustanssia! :D